B e r t a m @ d u n

BN Jugak Dah Ready Tarik 5 Org Pakatan

Posted on: 18 September, 2008

Saje aku bukak rahsia sebab benda dah berlalu.Lagi pun ia berlegar di kalangan MP kedai kopi.
Tahu tak dlm senyap UMNO negotiate at least 5 lompatan. Bermakna kalau nuar dapat 31 minus 5 masih tak dapat jadi PM.dan lompatan tu berlaku sebaik saje kalau anwar nak umum kan nama 31.
so spoiler utk anwar .Anwar terlupa govt have means and fund to buy over kalau dia mahu.
UMNO parti bijak cuma dia tak sebar kan. Ni aku dapat citer dari deep throat aku , hahahaha.
sebaik saje anwar nak istihar diri jadi PM, ketua barisan umum 5 (at least) lompatan ke kem Bn.

so spilt la anwar punya plan.
jgn le sangka awak saje boleh beli org. apa ko ingat bn tu bodoh ke?
BN saje kasi anwar bersandiwara sebab itu saje jln nak tunjuk kan kpd rakyat yg dia boleh di takrif kan sebagai pembohong dan penglipur lara

Label: , ,

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

September 2008
S M T W T F S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Bertam@dun

Kunjungan Rakyat :

  • 51,941 Kunjungan

e-mel

Sila kirimkan sebarang info, komen, gambar atau cerita anda kepada : bertamadun@ymail.com *************************************

7 Berita RSS :

Berita Terkini Rakyat Sana-Sini

RSS HarakahDaily.net

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS SuaraKeadilan.com

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Yahoo! News

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.
%d bloggers like this: